Pigeklub i 2023

Hej eftermiddagspiger ūüėä

¬†Vi har evalueret lidt p√• sidste √•rs deltagelse om mandagen. Det giver anledning til nogle overvejelser, da vi er i tvivl om mandagen er den rette dag at afvikle golf for piger, der kun kan eller √łnsker at spille om eftermiddagen.

¬†Derfor vil vi gerne h√łre fra jer om der er anden dag der er bedre, eller et helt andet setup er vejen frem. Vi synes tilslutningen var lav, men der vil fortsat v√¶re golf for b√•de damer og m√¶nd om mandagen som tidligere √•r.

Vores √łnske var at kunne overdrage ansvaret for afviklingen af en ugentlig pigematch til jer selv. Men vi f√•r ikke rigtig respons p√• dette. Derfor vil vi gerne opfordre jer til at sende jeres input til hvordan det skal v√¶re i indev√¶rende s√¶son til:¬† blokhuspiger@mbentsen.dk

Send gerne svarene indenfor en uges tid, s√• vi kan evaluere p√• svarene. Vi vil fortsat gerne hj√¶lpe jer med det tekniske I forhold til oprettelse af turnering m.m., og mandagsgolfen forts√¶tter for alle som hidtil. Medlemsudviklingen indikerer, at det kunne v√¶re en god ide med et supplement til dameklubben der spiller for formiddagen. Vi har de sidste 3 √•r f√•et rigtig mange nye medlemmer af begge k√łn, hvilket giver anledning til at genvurdere de eksisterende l√łsninger. Kom med jeres uforbeholdne meninger, ideer og √łnsker, som vi betragter som private bem√¶rkninger der v√¶rnes om. N√•r vi har f√•et jeres tilbagemeldinger, vil vi hurtigst muligt finde ud af hvad der giver mening for de fleste.

På forhånd tak for jeres gode svar og ideer.

Morten og Thomas